Opret indkøbsordre

  1. Klik på ordrer -> indkøb - og klik på opret indkøbsordre

  2. Udfyld oplysninger, leverandør, leveringsdato og lagerlokation - og klik på opret
  3. Klik på tilføj linje - for at tilføje en vare
  4. Udfyld oplysninger om produkt, mængde og enhed - og tryk på gem
  5. Gentag forrige, hvis der skal bestilles flere varer. Når sidste vare er tilføjet, klikkes på marker som bestilt
Besvarede det dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at sende din feedback. Prøv venligst igen senere!.