Lageroptælling

1. Du laver en ny lageroptælling ved at gå til lager -> ny optælling
2. Du skal vælge en lagerlokation - vælg lagerlokation
3. Du kan optælle en produktgruppe eller produkttype ad gangen.
4. Du kan optælle batch-vis. Vi anbefaler dette, da du så også kan holde styr på sporbarheden på dine produkter -> vælg vis batches
5. Skriv resultatet af din optælling ud for hver batch - og tryk gem og opdater
6. Når lageroptællingen er færdig skal du gemme den - tryk gem optælling
7. Når optælling af alle produktgrupper/produkttyper er færdig på alle lagerlokaltioner skal optællingen godkendes - gå til produkter -> reguleringer og find den aktuelle lageroptælling -  tryk på rediger
8. Her kan du godkende lageroptællingen.

9. Gå tilbage til reguleringer, hvor status på lageroptællingen er ændret fra kladde til godkendt