Opret risikoanalyse

1. Vælg HACCP->risikoanalyse.
  2. Vælg opret risikoanalyse.
  3. Udfyld navn, ansvarlig, proces og afdeling og opret. Under proces vælges, hvilken proces risikoanalysen skal oprettes ud fra (f.eks. lasagneproduktion)
  4. Vælg opret fra proces – og alle procestrin fra flowdiagrammet overføres til risikoanalysen. De er opdelt i mikrobiologisk, kemisk eller fysisk procestrin.
  5. Du kan nu udfylde alle procestrin ved at trykke på rediger. Udfyld for hvert procestrin risikofaktor, mulig årsag, sandsynlighed og konsekvens samt begrundelse for vurdering. Procestrinene kan duplikeres, hvis der er flere af samme slags med få ændringer.
  6. Der kan også tilføjes en ny risikofaktor.
  7. Tryk gem.