Brugervejledning til indkøbsordrer

1. Under produktionsplanlægningen ses de ingredienser der skal bruges til ugens produktion. De råvarer der skal oprettes indkøbsordre til markeres i venstre side, og derefter klikkes der på knappen OPRET INDKØBSORDRE.

2. Gå herefter til siden indkøbsordrer, og vælg den nyligt oprettede indkøbsordre. ComidaQS opretter ordren i navnet xxx. Klik på blyant-ikonet, redigér.

3. Herefter fremkommer siden for indkøbsordren, hvor det er muligt at tilføje de ankomne råvarer til lageret ved, at klikke på Modtag vare knappen.

4. Her kommer et vindue frem, hvor der skal indtastes hvor stor en mængde af varen der er modtaget, råvaren skal gives et Lotnummer, og derudover skal holdbarhedsdatoen også udfyldes.

5. Efter oplysningerne er udfyldt, klikkes der på knappen MODTAG, hvorefter råvarerne er modtaget i systemet. Råvaren er nu tilføjet til lageret, med det tildelte Lotnummer.