Brugervejledning til udfyldning af produktionspapirer

 1. Når en produktionsordre er oprettet, skal produktionen startes. Dette gøres ved, at udvælge en produktionsordre og klikke på blyant-ikonet, redigér.
 2. Herefter kommer den specifikke produktionsordre frem. For at starte produktionen, klikkes der på knappen START PRODUKTION. Dette giver mulighed for at tilsætte råvarer fra opskriften.

 3. Vælg den første ingrediens i opskriften og klik på blyant-ikonet, redigér.

 4. Her fremkommer et vindue, hvor der skal udfyldes hvor meget af den enkelte råvare der tilføjes. Derudover skal der vælges hvilket Lot der tages fra, hvis der er sporbarhed på råvaren. Herefter klikkes der på knappen TILSÆT OG NÆSTE.

 5. Efter alle råvarer er tilsat, skal den samlede mængde af det producerede produkt tilføjes. Dette gøres ved først at klikke på blyant-ikonet, redigér Lots, ud for det producerede produkt.

 6. Her udfyldes den samlede mængde produceret produkt, og derudover skal produktet have et Lotnummer. Efter dette er udfyldt, klikkes der på knappen TILSÆT.

 7. Herefter afsluttes produktionen af produktet, ved at klikke på knappen AFSLUT PRODUKTION.

 8. Efter hovedopskriften er afsluttet, kan tappelisterne påbegyndes. Udvælg en tappeliste, og klik på blyant-ikonet, redigér.

 9. Her startes produktionen på sammen måde, nemlig ved at klikke på knappen START PRODUKTION.

 10. Herefter udvælges den første ingrediens i opskriften, og der klikkes på blyant-ikonet, redigér Lots, for at tilføje råvaren.

 11. I pop-up vinduet skal der udfyldes den tilføjede mængde af råvaren og der vælges Lotnummer på de sporbare råvarer. Herefter klikkes der på knappen TILSÆT OG NÆSTE.

 12. Når alle råvarer er tilføjet, skal den samlede mængde af slutprodukt tilføjes. Derfor klikkes der på blyant-ikonet, redigér, ud for det producerede produkt.

 13. Her udfyldes den samlede mængde af det producerede produkt, og der tildeles et Lotnummer til produktet. Herefter klikkes der på knappen TILSÆT.
 14. Efter alt er udfyldt, skal produktionen afsluttes. Dette gøres ved at klikke på knappen AFSLUT PRODUKTION.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at sende din feedback. Prøv venligst igen senere!.

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os