Brugervejledning til produktionsplanlægning

  1. Vælg startdato og slutdato for den uge du ønsker at planlægge.
  2. Opret en produktionsordre ved at klikke på knappen OPRET PRODUKTIONSORDRE. Her kommer et vindue frem, hvor opskrift, starttid, Lot og skalering skal udfyldes. Efter oplysningerne er udfyldt vælges knappen OPRET.
  3. Når alle produktionsordrer er oprettet, kan alle ordrer for den valgte uge ses. Her kan der sorteres, så det kun er opskrifter der vises.

  4. De nødvendige halvfabrikater skal også oprettes som produktionsordrer. Dette gøres ved at klikke på blyantikonet, redigér, ud for det valgte halvfabrikat. På den måde oprettes der automatisk en produktionsordrer sammen med opskrifterne.

  5. Efter produktionsordrerne er blevet oprettet, vil de ligge øverst på siden. Skaleringen udregner ComidaQS, men der skal skrives et Lotnummer til ordren.

  6. Under produktionsplanlægningen er det også muligt at se, hvor stort et råvareforbrug der er forventet. Under den enkelte råvare, ses det forventede råvareforbrug for netop denne vare.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at sende din feedback. Prøv venligst igen senere!.

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os