Produkter på flere lagerlokationer

Hvis du har brug for at lægge et produkt på flere lagerlokationer kan det ske på flere måder:

• Du kan lægge et produkt på en lagerlokationen i en varemodtagelse
  • Du kan producere til en lagerlokationen
  • Du kan i en lageroptælling tilføje produktet til lagerlokationen

Når du har laver en lageroptælling for en lagerlokation vil du kunne se produkter hvor:

• Produktets standard lagerlokation svarer til den valgte lagerlokation
  • Produktet indgår primo lageroptællingen
  • Der har været en transaktion med produktet der involverer lagerlokationen (f.eks. indkøb, salg, produktion eller lagerflyt)
  • Produktet er tilføjet til lageroptællingen

Du kan tilføje produktet til lagerlokationen ved at klikke på + Tilføj produkt. Knappen er kun synlig hvis du du har valgt en enkelt lagerlokation og en optællingsdato