Oprettelse og gennemførsel af produktionsordre

Ved oprettelse af en produktionsordre trækkes data fra opskrifter og produkter. Hvis disse ikke allerede er oprettet, skal dette ske inden der kan oprettes en produktionsordre.

Du kan hele tiden få hjælp i ComidaQS hjælpeværktøj i ”opret og gennemfør produktionsordre”. Tryk på spørgsmålstegnet.

1. Gå til Produktion -> Produktionsordrer
  2. Klik på opret produktionsordre
  3. Vælg opskrift og udfyld oplysninger om starttidspunkt, batchnummer og skalering af opskrift.
  4. Tryk på opret og redigér

Produktionsordren er nu oprettet, og du kan se opskriften, starte produktionen, tilføje en produktionsnote eller udskrive ordren.

1. Klik på start produktion

Under produktion noteres anvendt mængde og batchnummer af hver ingrediens i systemet.

1. Vælg ingrediens og redigér lots

Hvis flere batch skal anvendes, starter du med at trykke på det lot-nummer du vil anvende, derefter trykkes på ”+ del op i flere lots”, og du kan vælge fra hvilket lot, de resterende ingredienser skal tages fra.

1. Udfyld oplysningerne, og tryk tilsæt eller tilsæt og næste indtil den sidste ingrediens, hvor tilsætvælges.

Når produktet er færdig kan den samlede mængde, der er produceret tilføjes.
Produktets lot-nummer tilføjes også.

1. Vælg produkt og klik på redigér lots
  2. Udfyld oplysninger og klik på tilsæt

Når produktionen er færdig skal den afsluttes.

1. Tryk på afslut produktion

Du kan også starte en produktion fra en allerede oprettet produktionsordre. Du kan se status på ordren (kladde, reserveret, afsluttet). Tryk på rediger for at åbne ordren, og start produktion.