Alternativ ingrediens

Funktionen bruges, hvis du vil have mulighed for at anvende samme ingrediens fra forskellige leverandører.

Eksemplet viser appelsinkoncentrat, som indgår i appelsindressing.

1. Tryk på pilen ud for den ønskede ingrediens eller find råvaren under produkter.

2. Klik på opskrifter

3. Klik på tilføj alternativ og vælg produktet

4. Ingrediensen er nu tilføjet

5. Når du efterfølgende laver din produktionsregistrering, kan du vælge det alternative produkt

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at sende din feedback. Prøv venligst igen senere!.