Priser og rabatter

Det er muligt at modificere priser på en række måder:

  1. En kunde eller en kundegruppe kan have en særpris på et enkelt produkt
  2. En kunde eller en kundegruppe kan have en rabatsats på et enkelt produkt
  3. På en produktgruppe er det muligt at give enten en kunde eller en kundegruppe rabat på alle produkter i gruppen
  4. En kunde eller kundegruppe kan få fast rabatsats på samtlige produkter

Rabatgrupper

Under Produkter -> Produktgrupper er det muligt at oprette en rabatgruppe. Rabatgruppen indeholder de produkter der skal have en enten en samlet rabat eller pris. Et produkter kan indgå i flere rabatgrupper.

Kundespecifikke priser

De kundespecifikke priser kan administreres enten på kundekortet eller på Priser-fanen på et produkt. På kundekortet er det muligt at sætte priser og rabatter på både produkter og produktgrupper.

Valuta

Et produkt har som udgangspunkt altid en salgspris opgivet i danske kroner (DKK). Det er desuden muligt at angive salgsprisen i andre valutaer. Priser i andre valutaer angives på Pris-fanen under produktet  i sektionen Listepriser.

En kunde har tilknyttet en standardvaluta som vil blive brugt til fakturering. Hvis der for et produkt ikke er angivet en pris i kundens valuta vil det ikke være muligt at tilføje produktet til en salgsordre. Det er dog muligt at konfigurere brugen af en omregning af priser til valutaen ved hjælp af valutakurser,

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at sende din feedback. Prøv venligst igen senere!.