Opret produkt med opskrift

1. Start med at oprette et produkt, ved at gå til siden produkter, der ligger under fanen Produkter. På siden skal der trykkes på knappen opret nyt produkt

2. Herefter skal oplysningerne om produktet udfyldes. Oplysningerne der skal udfyldes, er produktnavn, produktleverandør, produktgruppe samt produkttypen. Det er også muligt at tilføje en lagerlokation. Når alt dette er udfyldt, trykkes der på gem og rediger.

3. Gå til siden opskrifter under produkter -

og klik herefter på knappen  opret opskrift

4. Her bedes der om et navn på opskriften. Det kan være en fordel at kalde den det samme som produktet. Når opskriften er navngivet, trykkes der på knappen gem og rediger.

5. På opskriftens side skal der klikkes på knappen tilføj ingrediens

6. Herefter fremkommer der et vindue, hvor ingrediensen skal tilføjes samt vægten af ingrediensen. Det er også muligt at QUID-mærke ingrediensen eller tilføje en kategori. Når boksen er udfyldt, trykkes der på gem og ny, eller gem hvis der er tale om den sidste ingrediens. Hvis nogle ingredienser ikke er oprettet, kan du oprette dem her ved at trykke på opret produkt.

7. Der er nu oprettet en færdig opskrift.