Godkendelses flow af dokumenter

Her kan du få et overblik over, hvordan du sætter HACCP dokumenter til godkendelse.

1. Vælg den ønskede afdeling under HACCP. I dette eksempel er vi under risikoanalyse. 

Tryk på:

Vælg hvem der skal godkende dokument.

Tryk gem


2. Send dokumentet til godkendelse

Dokumenterne styres via versionsnummer. 

3. Se status på godkendelsesprocessen

4. Godkend dokumentet

Ved godkendelse af dokumentet sættes gyldighedsdato på.

5. Følg status

Du kan hele tiden følge dokumentets status. Det er nu ændret til godkendt og versionsnummeret ændret.

6. Overblik

Du har hele tiden overblik over versionsnummer og status på dine dokumenter.

Besvarede det dit spørgsmål? Tak for din feedback Der var et problem med at sende din feedback. Prøv venligst igen senere!.