Salgsskabelon / Abonnement / Fast levering

Start med at oprette en Salgsskabelon over den mængde, som skal leveres pr. gang.

Gå til Ordrer -> Salgsskabelon.

Tryk Opret skabelon

Søg efter den ønskede kunde og udfyld ref., hvis relevant.

Under salgsordreskabelonen tilføjes de vare som der skal bestilles.

Vælg Tilføj linje.

Udfyld pop-up:

Produkt: Søg efter det produkt, som skal tilføjes.

Mængde: Angiv den ønskede bestillingsmængde og enhed.

Vælg Gem eller Gem og ny, hvis der skal tilføjes yderligere til listen.

Når alle ønskede produkter er tilføjet til slagsskabelonen, skal der opsættes en leveringsdag.

Opret leveringsdag

Gå til Bestilling -> Kunder.

Find den relevante kunde på listen og tryk på blyanten i højre side.

Tryk på Opret leveringsdag, længst til højre.

Udfyld pop-up:

Bestillingsdag: Dag hvor der er deadline og rettelser.

Bestillingstidspunkt: Tidspunkt på deadline dagen.

Leveringsdag: Den dag varerne skal leveres.

Skabelon: Den relevante Salgsskabelon opsat tidligere.

Automatisk bestilling: Sæt hak, hvis systemet automatisk skal lægge bestillingen.

Tryk Gem.

Opret menu

Tryk Kopier kunde

Vælg Bestillingsmaster

Tryk Gem

Nu er fast levering opsat.