Produktionsplanlægning af salgsordrer via planlægningswizard

Produktionsplanlægning via Wizard tager udgangspunkt i de salgsordrer som ligger i systemet. Første trin er derfor at oprette alle relevante salgsordrer.

1. For at starte planlægning - gå til Produktion - > Planlægning i menuen til højre.

2. Scroll ned til Færdigvareforbrug.

2.1. Sæt dato start-og sluttidspunkt til perioden, hvor de relevante salgsordrer ligger. Opdater visning ved at trykke på Vis.

3. Afkryds de relevante salgsordrer eller ingen, hvis alle er relevante.

3.1. Tryk derefter på Planlægning.

4. Planlægning vil planlægge alle niveauer af produktet. Så hvis et færdigvarepunkt indeholder en eller flere delopskrifter, vil disse også blive planlagt.

4.1. Det røde advarselssymbol indikerer at færdigvaren mangler en opskrift.

4.2. Vælg øverst dato for produktion af slutproduktet.

4.3. Klik på Næste.

4.4. Her sættes produktionsdato for halvfabrikat. Tryk derefter på Næste.

4.5. Dette fortsættes til at der ikke er flere opskriftsniveauer.

5. Nu vil alle produktionsordrer ligge i toppen af siden og man kan trykke på pilen, længst til højre, for at gå til en given produktionsordre.