Sådan importeres en lageroptælling

Gå til Produkter - Reguleringer

Hvis du vil oprette ny optælling, tryk på knappen Ny optælling i toppen.

Hvis du har en eksisterende optælling, tryk på blyanten ud fra den optælling du vil redigere.

Inde på lageroptællingen - find knappen Importer nederst på siden til venstre.

Tryk på Vælg fil og find den optælling du ønsker at bruge.

Tryk herefter to Upload.

Vælg den rapportopsætning, som passer med den fil du har uploadet.

Hvis du ikke har en eksisterende rapport, som passer, kan du også vælge Ny opsætning.

Kolonnerne i rapportopsætningen skal passer med dem i lageroptællingsfilen, så systemet kan genkende data.

Når du har valgt en rapport som passer, tryk på knappen Importer og Gem nederst til højre.

Systemet importerer nu data og dette kan godt tage et lille stykke tid.

Når importeringen er færdig, vælg nu Beregn totaler.

Dette kan også tage et stykke tid for systemet at beregne.

Herefter er optællingen afsluttet.