Opret egenkontrol procedure

Egenkontrolprocedurer

1.    Egenkontrolprocedurer oprettes under fanen HACCP – procedurer.

- Vælg afdeling og opret procedure.

2.    Alle felter udfyldes og tryk opret.

3.    Du kan derefter vælge, om der skal oprettes efter skabelon eller nyt trin.

4.     Vælges skabelon fremkommer følgende proceduredetaljer. Hvert enkelt trin udfyldes ved at trykke rediger.

5.    Det er også muligt at sortere procestrinene ved at trække dem op eller ned.

6.    Her kan du også oprette arbejdsinstruktioner og procedure for gode arbejdsgange.