Rediger risikoanalyse

Risikoanalyse – beskrivelse af risikofaktorer på procestrin

1. Du udfylder hvert enkelt procestrin ved at trykke på rediger.
  2. Udfyld risikofaktor, mulig årsag, styrende foranstaltning og begrundelse for vurderingen.
  3. Til vurdering af om risikofaktoren er et kritisk styringspunkt udfyldes sandsynlighed og konsekvens.
  4. Hvis enten sandsynlighed eller konsekvens er høj, anvendes beslutningstræet til at afgøre om procestrinnet er et CCP/OPRP. Udpeges procestrinnet som et CCP eller OPRP oprettes nyt kontrolpunkt.
  5. Beskrivelse af kontrolpunktet udfyldes.
  6. Når alle procestrin er udfyldt, har du en risikoanalyse med tilhørende kontrolpunkter.