Produkter med sammensatte ingredienser

Eksemplet viser burgerboller bagt med surdej, hvor surdejen er en sammensat ingrediens.

1. Der oprettes en delopskrift på surdej – se artikel opret opskrift

Tryk på pilen ved det færdige produkt.

2. Vælg derefter fanen tekst på produktet

3. Udfyld varens navn

4. Under ingrediensliste vælges inkluder produktnavn og klikkes hent fra opskrift – og tryk gem

5. Opskriften på det endelige produkt oprettes

Her kan man se at surdej indgår med en delopskrift.

6. Når du skal lave ingrediensliste – går du til fanen tekst på produktet (burgerboller). I ingredienslistetype vælges ”beregnet” – og ved ingrediensliste ”hent fra opskrift” – tryk gem

7. Tryk på forhåndvisning og mærkning med ingrediensliste kommer frem.

8. Du kan hente mærkningen i png, word eller pdf format