Sådan eksporteres en lageropgørelse

Gå til Produker -> Lager

Vælg den lagerlokation du ønsker at lave en eksportering af.

Vælg for hvilken periode du vil have data ud fra.

Du har også mulighed for at vælge diverse filtre, inden eksporten, for at filetere de data der kommer med ud.

Når de ønskede filtre er valgt, tryk på knappen Eksporter nederst på siden til højre.

Vælg den ønskede rapportopsætning, som passer med kolonnerne for de data du gerne vil have ud.

Hvis du ikke i forvejen har opsat en rapport, vælg knappen Ny opsætning, og vælg de kolonner du gerne vil have med ud i eksporten.

Tryk på Eksporter og Gem.

Der bliver nu genereret en rapport-fil, som automatisk bliver downloadet.